Rabu, 10 Ogos 2011

NK Menang Contest Tweet dan Menang!


Hey I'm blogging here! Al-kisahnya aku ni jakun sebab tak pernah join mana2 contest kat internet. Tapi last week, aku tergerak hati nak join contest Tweet dan Menang kat Beta.my ni.

Contest tu senang kot, hanya tweet banyak2 sampai timeline penuh dengan muka aku je. Maaflah followers sekalian kalau aku semakkan timeline you all. Sekali aku menang Cik Kiah hoi!


Actually, ni 1st time aku join contest kat alam maya, and 1st time jugak menang. First prize pulak tu!  Alhamdulillah, rezeki Ramadan kan? Yes, aku tahu menang RM50 je. Tapi aku happy sebab dengan twitter pun aku boleh buat duit!

So, thank you Beta.my sebab bagi saya duit raya! LOL! Kepada sesiapa yg nak menang macam aku sila lah join Tweet dan Menang! Selamat berpuasa! Okbai!

p/s: Cara aku cakap macam menang RM500k je kan? 

8 ulasan: