Jumaat, 27 April 2012

I Got SHAYTARDS Calendar!


Hello internet! Ok lah, seperti yang digembar-gemburkan dalam previous entry yang aku join Shaytards Calendar Giveaway dari CapuchinTurtles baru-baru ni... Aku nak umumkan yang aku menang! Yay, Alhamdulillah!

Sebenarnya susah jugak nak menang, sebab kena sentiasa spam the video all day long and terpaksa compete dengan few youtubers lain yang asyik dok comment video tu.

Since aku nak sangat2 Shaytards calendar, aku sanggup post berpuluh comments per day. Gila kan? HAHA! Jadi pada 1 April lalu si Amanda (pemilik channel CapuchinTurtles) posted a video bagi mengumumkan pemenang giveaway. Sekali tajuk video tu pun nama aku...



After like 4 weeks, it's finally here! The best part is ada autograph Shaycarl dengan Katillete, coz they only signed the first 500 calendars ordered. 


Macam Youtube kan?

Look at RockTard, hes always so happy!

You can see the combination of Mommytard and Shay in the girl faces. LOL

 

Very detail. Haha!
So freaking happy!!!  Yelah, sebelum ni aku tengok je Shaycarl dok pack calendars dlm video dia. Sekali aku dapat satu. Thank you so much CapuchinTurtles yang post calendar all the way from California, USA.

Ni bukan calendar biasa, sebab tu aku rasa best gila! Nah baca previous entry >> SHAYTARDS, Kenali Siapa Mereka Sebenarnya!

Belum terlambat lagi kan kalau nak guna calendar baru di bulan Mei? Okbai!


Tiada ulasan:

Catat Komen