Selasa, 23 Julai 2013

RM50 dari Blog Denai Hati


Hello internet! Baru-baru ni saya ada buat review untuk muka baru blog Denai Hati (DH) di mana 20 review pertama bakal menerima RM100.

Tapi saya lambat baca blog entry DH, bila saya check dah lebih 20 blogger hantar penyertaan. So, saya buat jugak review walaupun macam dah tak sempat. At last penyertaan saya diterima dan saya menerima RM50 sebab tak cukup syarat. HAHA! Ok la kan? Alhamdulillah!

Rajin-rajin la singgah ke blog DH, sebab blog tu selalu buat contest best beserta hadiah lumayan.


Previous entry: Melayu Boleh

3 ulasan: