Rabu, 8 Oktober 2014

Kalendar Cuti Sekolah dan Cuti Umum 2015


Sekadar ingin berkongsi kalendar umum dan cuti sekolan bagi tahun 2015 untuk memudahkan anda merancang percutian atau aktiviti bersama keluarga dan rakan.

Kalendar cuti sekolah dan cuti umum bagi 2015


Cuti Tahun 2015


Berikut adalah takwim / kalendar cuti sekolah tahun 2015 yang dikeluarkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia untuk rujukan pelajar dan ibu bapa.


Diharap kalendar ini dapat menjadi panduan anda untuk merancang percutian bersama keluarga dan membuat persiapan hari perkahwinan.


Previous entry: Sebab kenapa Anda Tak Perlu Beli iPhone 6

7 ulasan:

  1. wah seru sekali ya sudah membuat tanda tanggal cuti he he he, jadi bisa membuat rencana berlibur, terima kasih sudah berbagi

    BalasPadam
  2. Wahh... sesangat berguna nih... leh plan cuti dah... yeyyyy...

    http://supernifzvitamin.com/rahsia-apa-itu-collagen/

    BalasPadam
  3. Huhu..macam sedap aje kan tengok cuti ni..hahaha

    BalasPadam
  4. Salam sejahtera Tuan / Puan mohon maaf mau numpang promotion...Tuan/puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
    Call : +6282214441280
    +6282216270779
    WhatsApp : +6282214441280
    +6282216270779
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
    Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

    Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

    BalasPadam
  5. Salam sejahtera Tuan / Puan mohon maaf mau numpang promotion...Tuan/puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
    Call : +6282214441280
    +6282216270779
    WhatsApp : +6282214441280
    +6282216270779
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
    Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

    Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

    BalasPadam
  6. Terima Kasih Informasinya sangat menarik

    BalasPadam