Jumaat, 17 April 2015

Menang iPhone 5s dari Denaihati


Menang iPhone 5s dari Denaihati. Akhirnya dapat jugak pegang iPhone 5s hasil kemenangan saya dalam contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger anjuran Denaihati. Keputusan contest ni diumumkan beberapa bulan lalu, Alhamdulillah saya antara lima blogger yang memenangi hadiah utama.

Memang tak sangka langsung dan tidak pernah berharap untuk menang. Sebab saingan cukup sengit, tugasan yang mencabar, dan ditambah dengan penyertaan blogger-blogger berpengalaman.

Selain dapat hadiah utama, saya juga menang RM400 untuk kategori Cabaran Komen Terbanyak. Bengkak jugak la jari-jemari ni masa hantar komen!


Terima kasih DH susah payah post ke Kota Bharu. iPhone dah selamat sampai dan tunggu masa je nak isi simcard. Ingat nak pose dengan iPhone, segan la pulak. Hiks! Ni first time guna produk Apple, memang cantik dan power!



Ini bukan kali pertama saya join contest DH, kali pertama masuk masa contest iPhone 5 Gadget Impian pada 2012. Masa tu kalah teruk. HAHA! Kemudian saya kembali untuk balas dendam dalam contest tahun lepas dan hasilnya saya menang hadiah utama + RM400.

Saranan saya, kalau Denaihati anjurkan contest atau giveaway tu join je. Tak rugi pun sebab kalau menang hadiahnya memang cukup lumayan dan banyak kelebihan sertai contest.

Ini merupakan antara hasil blogging yang paling bermakna selain menang tiket ke Manchester tu. 

Buku dan Coldplay tak dapat dipisahkan.
Tahniah buat diri sendiri dan pemenang lain yang berusaha berbulan-bulan untuk menang produk Apple ni. 

Terima kasih sekali lagi DH dan penaja kerana telah menjayakan contest hebat ini. Semoga jenama Denaihati akan terus melangkah dan terus memberikan sumbangan terhadap dunia blogging tempatan. 
  1. http://amariman.com
  2. http://www.ombakcreatives.com
  3. http://ejamothman.com
  4. http://www.eridy.com
  5. http://www.hilalazmi.com
  6. http://www.eizil.com
  7. http://www.asamboi.my
  8. http://www.diarymama.com
  9. http://pendekarberkuda.org
  10. http://www.saji.my
  11. http://abangensem.com
  12. http://www.enveeus.com
  13. http://www.pakarniaga.com
  14. http://anarm.net
  15. http://www.daddydee.net
  16. http://www.sunshinekelly.com
  17. http://sweetkurma.com
  18. http://awn.my
  19. http://mawarmerah2008.com
  20. http://www.blogieta.com
  21. http://www.broframestone.com
  22. http://www.akmaomar.com
  23. http://khairilmazri.com
  24. http://wowberita.org/
  25. Japan Budget Trip
Lepas ni boleh la buat review pengalaman guna Android ke iOS.. 

Previous entry: Pengalaman Menggunakan Oppo Smartphone

28 ulasan:

  1. Tahniah..... Nik Khazami di atas kemenangan ini. Lepas ini bolehlah online lebih kerap lagi. Apa pun, gunalah iphone 5s sebaik mungkin.

    BalasPadam
  2. Woww..tahniah..mesti contest tu sgt mencabar kan?^_^..tahniah ye!

    BalasPadam
    Balasan
    1. sangat mencabar. tak sangka boleh bertahan sampai habis

      Padam
  3. wahh tahniah awak...nnt leh kot bg pinjam kejap erk...hehe

    BalasPadam
  4. tahniah bro....bukan senang nak menang tu....kalau dah rezeki memang tak kemana...

    BalasPadam
  5. kata nak bagi pinjam kan 10 minggu?

    BalasPadam
  6. ehem... mau pegang boleh ? hee

    BalasPadam
  7. Kata nak posing dengan iphone baruuuu... up ler gambor satu.. :)

    BalasPadam
  8. Tahniah. Selamat datang kepada pengguna baru iOS :)

    BalasPadam
  9. tahniah,bila nak bg pinjam?

    BalasPadam
  10. allhamdulillah... tahniah sis...

    BalasPadam
  11. Err ada rasa nak buat GA tak? hahaha

    BalasPadam
  12. wahh bestnyaa.. iphone 5s tuuu hehe tahniahh ye

    BalasPadam
  13. Tahniah...tahniah....saya terkandas untuk 2nd stage haritu...jelesnye...hahaha

    BalasPadam
  14. tahniah sebab dah menang iphone 5 ini memang berbaloi berlepak kat blog denaihati

    BalasPadam
  15. Tahniah wah mncabar jgk contents ni ye . Walau ape ape pon tahniah yee

    BalasPadam