Rabu, 8 April 2015

Satu Juta Gelas McDonalds Frozen Fanta Percuma


Semakin lama semakin murah rezeki bersama Nuffnang. Iklan bulan Februari dah credited, boleh tahan juga hasilnya. Sebelum ni saya pernah update tentang Nuffnang sangat bermurah hati sejak kebelakangan ni.

Bulan Mac sahaja dah berpuluh CPUV yang saya dapat. Yang tu boleh baca dalam entry Iklan CPUV Nuffnang Banyak Melampau. Awal bulan April ni dapat lagi CPUV, kali ni datangnya dari Chipsmore 25th Anniversary dan McDonalds Frozen Fanta & Coca Cola!

Frozen Fanta & Coca Cola percuma


Tahu tak sekarang McDonalds tengah bagi 1juta gelas Frozen Fanta & Coca Cola percuma?!?! Nak dapatkan air percuma ni mudah je, cuma print atau tunjukkan sahaja kupon melalui smartphone anda di kaunter McDonalds


Hanya 1 gelas untuk setiap pelanggan yer. Cepat! Bermula dari 1 April sehingga 30 April 2015.

McDonalds Frozen Fanta tu nampak sedap, terutama kalau minum masa cuaca yang panas melampau macam sekarang. 



8 ulasan:

  1. horey! nuffnang memang sungguh bermurah hati kan nik :)
    moga kita sentiasa dipermurahkan rezeki dengan nuffnang :)

    BalasPadam
  2. harap nuffnang akan kekal macam ni sampai bila bila haha!

    BalasPadam
  3. tahniah...NN nie makin lama dgn dia..makin dia bermurah hati kan...hari2 dia bg cpuv campaign...

    BalasPadam
  4. Wah murah hati betul nuffnang =) Tapi McD tu...err..ehehe

    BalasPadam
  5. Ranking di hati peminat dah jatuh, kena amik hati rakyat Malaysia semula...

    BalasPadam
  6. Wahhh seronoknya..saya akaun dah tak gelihati dahhh..haha..malas nak fikirkan..

    BalasPadam
  7. Blog saya selalu dapat 15 kempen jer huhu..tak banyak

    BalasPadam
  8. nuffnang yg baik hatii.. huhu gelas comel plak tuu

    BalasPadam