Jumaat, 8 Mei 2015

CPUV Nuffnang Zurich dan TomorrowLand


CPUV Nuffnang Zurich Insurance dan TommorowLand. Nampaknya CPUV Nuffnang bulan Mei tidak sehebat masa awal tahun. Kalau sebelum ni saya dapat lebih dari 20 CPUV. Mungkin jumlah iklan yang masuk ni bermusim agaknya.

Tapi tak apalah, sekurang-kurangnya dapat jugak beberapa keping, sebab iklan yang sebelum ini masih berjalan. Iklan kali ini adalah dari syarikat insuran Zurich. Jadi untuk memilih syarikat insuran untuk melindungi anda, latar belakang dan sejarah syarikat adalah penting. MCIS Zurich Insurance Berhad memang dah lama tertubuh, iaitu sejak 1954 lagi dan menjadi MCIS insuran sejak 1998.




Iklan seterusnya dari TomorrowLand. Saya rasa TommorowLand ni merupakan filem terbaharu lakonan George Clooney dan Britt Robertson yang bakal ditayangkan pada 22 Mei ini. Apa yang saya tahu tentang filem ini adalah, pihak Disney merahsiakan jalan ceritanya. Jika anda menonton trailer, anda pasti akan tertanya-tanya kemana arah tuju dua watak utama filem ini.

Apa pun, thanks Nuffnang sebab masih lagi memaparkan iklan dalam blog ni. Macam mana nak maksimumkan pendapatan Nuffnang? Itu saya dah cerita dalam entry Cara tingkatkan CPUV Nuffnang

11 ulasan:

  1. bestnya..tak pernah dapat pun walau sekali..hoho..tahniah

    BalasPadam
  2. wahh banyak tu sampai 20 . hehee . tahniah ye kak :)

    BalasPadam
  3. nuffnang jadi ingat semua sahabat yang berhasil di nuffnang saya pernah daftar juga tapi tak lanjut lagi

    BalasPadam
  4. nuffnang ni banyak tapi masyuknya sikit je.. geram juga kadang2

    BalasPadam
  5. dah lama tak cash out dgn nuffnang.....

    BalasPadam
  6. awak. Sekarang nuffnang ada berikan iklan lagi tak? Kenapa saya asyik lihat warna biru ja? Ke laptop saya yang bermasalah. Boleh bagitahu x

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekarang ni memang tak banyak iklan.. blog lain pun sama je. saya cuba hantar tiket kat nuffnang hari tu, katanya CPUV ni memang bermusim. adoii haha

      Padam
  7. tahniah. saya pun dapat cpuv jugak. alhamdullillah walaupun income masih sen-sen.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah. kena maintain traffik setiap hari. mula mula memang sikit. good luck!

      Padam