Rabu, 3 Jun 2015

Kek Gulung Coklat Sedap dan Murah


Kek Gulung Coklat Sedap dan Murah. Sekarang ni ramai betul yang dok tergila-gilakan Kek Gulung Coklat. Sebab memang sedap. Tengok orang dok post di laman sosial pun dah terliur. 

Ini bukan swiss roll yang biasa korang beli kat kedai kek tu. Apa yang istimewanya tentang kek gulung coklat ni adalah, ia digulung bersama coklat berjenama kegemaran ramai seperti Cadbury, Tobleron, Kit Kat, etc.. 



Saya sendiri bukan penggemar kek atau coklat, but this is a new kind. Sedap gila! Lembut dan kaya dengan coklat! Sampai rasa sayang nak makan haha!. Sekarang ni musim panas, memang sedap bila makan lepas keluarkan dari peti ais. Kek ni pulak tahan lama.

Harga kek gulung coklat:

Kecil (200g) - RM15

Perisa: Cadbury, Mars, Kit Kat, Kinder Bueno, Snickers, Hershey's, Boost, Cadbury Zip.

Harga tidak termasuk postage:

1 biji = RM6.00
2 biji = RM7.30
Jika beli 3 biji dan ke atas, postage RM9.50 

Akan di charge mengikut harga yang ditetapkan Pos Laju.




TEMPAHAN DITUTUP!



19 ulasan:

  1. Selalu nampak kat fb tapi belum terbuka hati nak mencuba. sedap ea?

    BalasPadam
  2. Selalu nampak kat fb tapi belum terbuka hati nak mencuba. sedap ea?

    BalasPadam
  3. nampak eksklusif tengok produk ni dan menyelerakan siap ada berbagai perasa coklat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampak ekslusif, rasa pun eksklusif jugak.. :)

      Padam
  4. Kat kedai tak jual ka NK? online aja yea?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat kedai kek takde.. selalunya org jual online.. hehe :D

      Padam
  5. wah tengok bungkusannye pon dah terliur...online je ke ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup. online shj.. kalau nak boleh whatsapp okay.. :D

      Padam
  6. tiba-tiba jadi terliur... hu hu hu...

    BalasPadam
  7. harga pos lagi mahal ni. haha

    BalasPadam
  8. Pergh....den memang suko eh dgn coklat ni...dapek satu pun jadi la..

    BalasPadam
  9. nampak sedap dah tu.... tak pernah cuba lagi nie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap ikaa.. sebab tu kek ni femes sekarang.. :D

      Padam
  10. kalau ambik 5 ke ats boleh kurang ke

    BalasPadam
  11. kalau ambik 5 ke ats boleh kurang ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok dah kurang dari lima biji. so saya bagi rm14 satu biji.. :D

      Padam