Sabtu, 10 Oktober 2015

I Got Beme Shirt!

 
I Got Beme Shirt. Akhirnya bungkusan dari New York dah tiba. Bungkusan yang berisi sehelai tshirt dan beberapa keping stickers yang dihantar oleh laman sosial terbaru, Beme. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut apa itu Beme, saya dah terangkan dalam entri sebelum ini - Beme Aplikasi Perkongsian Video Terbaharu.

Beme ni masih baru jadi mereka jadi mereka sedang giat mempromosikan aplikasi mereka dengan menghantar merchandise kepada pengikut mereka. Nak dapat tu memang susah, kalau kena caranya, dapat la tshirt percuma.


Macam mana saya dapat? Hahaha! Saya gunakan taktik 'nakal' seperti yang buat pada pelakon Nicholas Hoult dulu. Saya tweet dan mention @bemeapp lepas tu diorang reply dan offer untuk bagi tshirt! Takkan nak tolak kan?

Artikel berkaitan - Nicholas Hoult Favorited My Tweet!

Saya dapat tshirt terdapat puluhan huruf B di tengah-tengah bersama dengan beberapa keping sticker. Good! Because I've always wanted an American flag's sticker. Lepas tu ada sticker Casey Neistat, pengasas Beme dan Youtuber, serta dua keping sticker $2 USD. Mungkin ni tshirt Beme pertama di Malaysia. Hee!



Penghantaran dari USA ke Malaysia makan masa 9 hari. Ok lah kan? Teringat pulak masa menang kalendar Shaytard dulu, ambil masa kira-kira sebulan jugak la.


Having a Beme shirt a huge deal for me. Sebab ia original dan eksklusif. Ramai lagi berebut nak baju secara percuma sebab lepas ni kalau nak kena beli. Siapa tahu mungkin suatu hari nanti Beme bakal terkenal seperti Facebook dan Instagram?

Pengguna iPhone boleh muat turun Beme di App Store, dan follow saya: nikkhazami.

Entri sebelum ini - Harga Tiket LRT & Monorel Naik Mulai November 2015

Terima kasih kerana membaca I Got Beme Shirt.

6 ulasan:

  1. wah wah wah tahniah nik! nak jugak hadia macam tu hehe

    BalasPadam
  2. Bestnya Nik..dari US lagi tuh...congrat

    BalasPadam
  3. haha..

    dulu aku memang rajin gak wat benda camni.

    dapt t-sihrt, sticker tu toksah cakap la..bersepah-sepahh..magnet peti sejuk tu la..buku la..

    tapi..tu dulu la..

    masa aku masih muda lagi..

    BalasPadam
  4. Bunyi motor abang pos laju pun dah berdebar-debar kan..belum lagi tahu siapa yang bagi kan..excited ya amat kan.
    Nak-nak benda T shirt macam ni, 1st di Malaysia. WOW

    BalasPadam
  5. susah sekali nak dapat barang2 casey neistat ni .... mau tak ye die hantar ke Indonesia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dalam video terbaru dia kasi tahu kena beli tshirt. atau dia track pengguna beme

      Padam