Ahad, 20 Mac 2016

Diskaun 90% Sempena Birthday LAZADA


Diskaun 90% Sempena Birthday LAZADA. Kalau nak shopping online dengan harga murah pun kena tengok masa jugak. Biar harga yang ditawarkan berbaloi dan lebih murah dari kat kedai. Jika tengah plan nak beli barang, SEKARANG adalah masa yang paling sesuai kerana Lazada sedang mengadakan promosi diskaun 90 peratus!

Jualan besar-besaran ini adakan sempena ulang tahun ke empat portal membeli-belah paling popular di Malaysia itu.

Baca: Beli Buku Online MPH Bookstore

Biasanya Lazada buat promosi ke atas beberapa kategori sahaja dalam satu masa. Tapi kali ni untuk semua kategori. Ia merangkumi gadget, produk elektrik, pakaian dan aksesori lelaki/wanita, jam tangan, permainan kanak-kanak, etc.

Diskaun 90% Sempena Birthday LAZADA


Promosi ni tak lama, sehingga 31 Mac ini sahaja. Sepanjang bulan pelanggan akan menikmati harga termurah, lebih murah dari biasa atau pasaran semasa. Kalau alert, dapat lebih diskaun dengan promosi Flash Sale yang diadakan pada waktu tertentu sahaja.

Macam mana nak shopping di Lazada? 

Mereka menyediakan banyak cara untuk membuat bayaran contohnya bank transfer, kredit/debit card, Paypal, Cash On Delivery (COD) pun ada. Untuk lebih detail, saya dah kongsikan dalam entri - Cara Beli Barang di Lazada

Kalau nak tengok item apa yang murah, klik je mana-mana banner yang anda nampak dalam blog ni termasuk banner kat bawah. Anda akan terus di bawa ke kategori tersebut.

Lazada Malaysia

Lazada Malaysia

Lazada Malaysia


Saya dah aim nak beli jam Casio, sebab diskaun 54%, cun! Nanti menyesal kalau harga kembali kepada asal. Sebelum 31 Mac, cepat pergi shopping kat >> LAZADA

Entri sebelum ini - Cara Buat Duit dengan Blog

Terima kasih kerana membaca Diskaun 90% Sempena Birthday LAZADA

8 ulasan:

  1. Wah..menariknya.
    Kalau pasal sale ni..memang terang mata Mak baca :)
    Thanks for the info

    BalasPadam
  2. Lazada ni kalau time dia buat sale memang berbaloi beli. Tapi jangan terlampau teruja. Kalau barang tu memang kita dah perhatikan lama dan arif harganya, nampak murah beli terus. Bagi yang kita tak pasti harganya, buat perbandingan harga kat tempat lain dulu.

    BalasPadam
  3. emmm.. Jie geram tengok kacamata oekley tu..

    BalasPadam
  4. kalau sale lazada memang mak suka!

    BalasPadam
  5. Best lazada ni sebab boleh men affiliate... heehe boleg buat duit dgn blog..

    lagi2 but artikel tentang promosi jualan murah lazada..

    terbaikkk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah saya pun ketinggalan juga buat artikel promosi lazada

      Padam
  6. diskaun sehingga 90 peratus adalah diskaun yang gila-gila..

    BalasPadam
  7. Sama birthday dengan suami, memang syok la dia membeli

    BalasPadam