Sabtu, 14 Mei 2016

Kupon Diskaun 20% Lazada Mei 2016


Kupon Diskaun 20% Lazada Mei 2016. Tahukah anda portal beli belah terkemuka, Lazada, sedang bermurah hati untuk memberikan kupon 20 peratus pada bulan Mei? Dengan kupon ini pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga RM50. Saya ulang, RM50! 

Akan tetapi kupon ni hanya boleh digunakan oleh pelanggan baru sahaja bukannya pelanggan sedia ada dan pernah shopping sebelum ini. Ini adalah salah satu cara Lazada dalam menghargai new customers.

Baca: Cara Semak iPhone Original

Kupon ini boleh digunakan sekali sahaja ke atas mana-mana barang yang terdapat di Lazada termasuk produk yang dah ada diskaun dan sah sehingga 31 Mei ini.  

Kupon Diskaun 20% Lazada Mei 2016

Dengan kupon ni boleh la suruh kawan-kawan atau ahli keluarga yang masih belum pernah shopping di Lazada untuk buat pembelian. Kalau anda ada akaun Lazada, tapi still nak diskaun 20% ni kena la rajin sikit create akaun baru menggunakan email berlainan. Banyak juga 20% tu, rugi pulak nanti. Kahkah!


Anda boleh guna kupon ni sama ada ingin membuat pembelian menerusi desktop di www.lazada.com.my atau aplikasi mobile Lazada  pada telefon pintar/tablet. 

Klik klik mana-mana banner promosi Lazada yang anda nampak dalam blog ni atau terus layari - www.lazada.com.my.
Cara guna kupon /baucer diskaun

Okay, cara guna kupon ni senang sahaja. Cuma masukkan kod yang diberikan pada ruangan Payment Information iaitu ketika hendak membuat pembayaran. Selepas mendaftar, pilih produk mana yang anda nak beli. Kemudian klik BUY NOW > ADD TO CART > CHECK OUT > PAYMENT INFORMATION

Saya pernah beberapa kali beli barang di Lazada, sangat berpuas hati dengan servis dan kualiti mereka.  Saya pernah tulis dalam entry Pengalaman Beli Barang di Lazada.

Masih ada masa untuk nikmati potongan harga 20% ni. Tips dari saya, jangan malas buat akaun baru. Bye!

Entri sebelum ini - Logo dan Layout Baru Instagram

Terima kasih kerana membaca Kupon Diskaun 20% Lazada Mei 2016

6 ulasan:

 1. Guna je id baru mesti dapat kupon tu.. ehehe

  BalasPadam
 2. banyak tu 20%..time ni elok nk membeli..tapi pastikan survey dulu harga brg yg berkenan...

  BalasPadam
 3. oh untuk ahli baru sahaja...baru nak lompat2 gembira huhu

  BalasPadam
 4. for me bahaya bukak lazada neh....hihihi

  BalasPadam