Sabtu, 18 Jun 2016

Jualan Murah Lazada Raya 2016


Jualan Murah Lazada Sempena Raya 2016. Cuma tinggal beberapa minggu sebelum raya. Ada yang dah buat shopping awal sebagai persediaan dan ada yang gemar membeli-belah di saat akhir. Yang pasti, shopping raya sememangnya sudah menjadi tradisi kerana masing-masing ingin bergaya dengan pakaian dan aksesori baru pada Aidilfitri.

Berkaitan: Cara Shopping di Lazada

Portal beli-belah terkemuka negara, Lazada, kini mengadakan promosi Marhabanya Ramadan yang menawarkan potongan harga menarik sempena hari raya. Jualan murah ni tak lama, hanya khas sempena bulan Ramadan sehingga menjelang syawal sahaja.


Pelbagai jenis produk ditawarkan dengan harga berpatutan dari baju raya hingga ke peralatan dapur. Tapi untuk dapat harga yang lebih murah, kena anda kena guna kod voucher tertentu yang telah disediakan oleh Lazada.

Berikut merupakan antara produk yang menawarkan diskaun. Anda boleh rujuk link dan banner yang saya sediakan di bawah.

Jualan Murah Lazada Raya 2016

Baju raya

Baju raya jenama Zawara berharga RM169 - RM179. Gunakan kod baucher [ZWR30A] utk potongan RM30.


Baju kurung, tudung, jubah, pakaian muslimah, handbag, dan kasut - Potongan harga sehingga 70%

Peralatan dapur

Sokano Premium Children Safety Car Seat berharga RM169.90 (harga asal RM599)
Marhabanya Ramadan - Peralatan dapur, baby car seat, dan set penjagaan diri (Potongan sehingga 62%)

  
Voucher 20%

Gunakan kod [20RAYANCAM] untuk menikmati potongan harga 20% atau hingga RM50 untuk pelanggan baru. Rujuk banner di bawah untuk lihat produk.


Hujung minggu pasti jalan raya sesak kerana masing-masing nak beli baju raya untuk keluarga. Jadi jalan yang paling mudah adalah dengan shopping online. Tak perlu fikir tentang tak ada masa atau kena bersesak-sesak di shopping mall.

Entri sebelum ini - Ciri dan Fungsi Baru iOS10

Terima kasih kerana membaca Jualan Murah Lazada Raya 2016

9 ulasan:

  1. Entri yang menarik...saya temui laman web ini dari forum luar. hebat cerita perkongsian & pengalaman. saya akan mengesyorkan laman web ini untuk kawan-kawan saya di luar sana.

    BalasPadam
  2. Murah la harga baju raya kat lazada. Lazada masih boleh bayar guna cash tak?

    BalasPadam
  3. ada tengok offer ni tapi belum sempat tengok pun lagi

    BalasPadam
  4. Memang berbaloi-baloi ;-)

    BalasPadam
  5. masa beli dan tempoh penghantaran kena ambil kira.. jika nak guna pada masa hari raya..

    BalasPadam
  6. tu dia. memang murah belaka nih.

    hoho

    BalasPadam
  7. Haa.. yang ni memang Kak Zee suka. hehehee..

    BalasPadam