Jumaat, 26 Ogos 2016

Daniel Wellington Original Murah di Lazada

daniel wellington lazada

Daniel Wellington Original Murah di Lazada. Peminat jam tangan khususnya jenama Daniel Wellington (DW) wajib jenguk laman web Lazada sekarang! Kerana portal beli-belah itu sengan mengadakan tawaran jam DW pada harga serendah RM278.

Jenama DW memang tengah 'in' sekarang. Ini kerana konsep dan design jam sangat minimal, kemas, dan ringkas tetapi masih tampak elegan pada tangan si pemakai. Itu adalah salah satu sebab kenapa DW sesuai digayakan pada bila-bila masa.



Daniel Wellington Original Murah di Lazada

Bukan senang nak dapat harga jam DW original murah macam ni. Harga biasa sekitar RM600-800 mengikut jenis jam serta tali. Tapi di Lazada bermula dari harga RM278 sahaja. Dari semua jenis, termasuk warna silver, rose gold, jam untuk lelaki dan wanita, sehinggalah tali jam dijual pada harga jauh lebih rendah.




Jualan murah ini berlangsung sempena hari kemerdekaan, sebab seperti biasa setiap kali musim perayaan Lazada akan mengadakan diskaun menarik buat kaki shopping. 

Saya memang suka beli barang di Lazada, bukan sahaja murah bahkan memberi banyak pilihan serta urusan pembayaran/transaksi yang cukup mudah. Saya pernah beli jam Casio Gold beberapa bulan lepas. Sangat berpuas hati!


Berkaitan: Cara Beli Barang di Lazada

Jadi yang minat jam Daniel Wallington ni mesti cepat-cepat beli. Takut nanti balik kepada harga asal! Cepat beli di > www.lazada.my/offer_name=MY+Daniel+Wellington


Entri sebelum ini - Nyra Skinworks: Foundation Tahan Lama

Terima kasih kerana membaca Daniel Wellington Original Murah di Lazada

8 ulasan:

  1. wah..cantik-cantik belaka rupa jam nya...sesuai dengan apa jua gaya ;)

    BalasPadam
  2. Simple but elegant....ramai yg suka tengok. Sy mmg suka jam analog dari digital.

    BalasPadam
  3. pergh...ada duit memang nak sembat dua sebagai hadiah perkahwinan dan hantaran perkahwinan..he..he..

    BalasPadam
  4. Perghhh... Cantik dan kemas jam yang ada.. memang menarik ni... buat hadiah pun bagus gak ni..

    BalasPadam
  5. tak rugi untuk membeli jam yang mahal

    BalasPadam
  6. Cun juga jam ni..Harganya pun boleh thn

    BalasPadam
  7. Cantik! tapi Mrs. A nak cari jam tangan yang 4 segi pulak.

    BalasPadam