Selasa, 23 Ogos 2016

Nyra Skinworks: Foundation Tahan Lama

nyra skinworks: pearl foundation

Nyra Skinworks: Foundation Tahan Lama. Perempuan, kalau nak keluar mesti kena pakai mekap sebab nak tutup jerawat dan supaya muka nampak glowing depan public. Tapi nak pakai bedak asas/foundation jenama apa?

Memilih foundation terbaik memang susah. Sudah pasti anda mahukan foundation yang sesuai dengan warna kulit, menjadikan kulit berseri, dan yang paling penting tahan lama. Tak nak pulak nanti pakai pukul 8 pagi kemudian pukul 2 petang dah mula hilang. Muka pulak nampak berminyak.

Produk tempatan, Nyra Skinworks: Pearls Foundation yang diasaskan oleh Nazatul Nazira boleh memenuhi apa yang wanita mahukan pada foundation. Kalau nak tahu, foundation ini tahan sehingga 24jam!

Nyra Skinworks: Foundation Tahan Lama

Produk ini mengandungi bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan bagus untuk kulit disamping mampu merawat masalah kulit. Ini kerana Pearl Foundation mengandungi formula semulajadi seperti:

  • Serbuk mutiara - Mencerahkan kulit
  • Minyak kelapa dara - Mengandungi vitamin A,D,E dan membantu melewatkan proses penuaan
  • Beeswax - Merawat masalah kulit kering
  • Sheabutter - Melembab dan melembutkan kulit
nyra skinworks: pearl foundation 2

Packaging

Dengan seberat 15g, ia memudahkan anda untuk membawanya ke mana-mana. Bentuk bekasnya pula tidak keterlaluan dan cukup senang dibuka jika ingin mengenakannya dengan pantas.

Lagi satu foundation ni mampu mengelak kulit dari menggelupas, merawat jerawat dan kulit rosak akibat sinaran UV.. Maknanya ia bukan berfungsi sebagai bedak asas sahaja.

Apa yang menarik tentang Nyra Skinworks Pearl Foundation:
  • Tahan sehingga 24 jam
  • Anti rekahan
  • Menjadikan kulit licin dan berseri
  • Tidak berminyak
  • Mempunyai perlindungan UV
  • Sesuai untuk semua warna kulit
  • Menutup cela pada wajah
  • SPF30
  • Berbau harum
Harga 
RM89 (Semenanjung) RM99 (SS)

Contact
Facebook: Nazatul Nazira

nyra skinworks: pearl foundation 3

Entri sebelum ini - Cara Semak Lenovo Original

Terima kasih kerana membaca Nyra Skinworks: Foundation Tahan Lama

6 ulasan:

  1. kecantikan bagi wanita tidak dapat dipisah..ia bagaikan aur deng tebong betul tak..

    BalasPadam
  2. saya suka tengok orang orang bermakeup sendiri x reti

    BalasPadam
  3. Kecantikan dan wanita dah menjadi rakn karib sejak lama dulu kan, NYRA ni pun dah semakin mendapat tempat dalam masyarakat kita sekarang

    BalasPadam