Khamis, 1 Disember 2016

Lazada Online Revolution: Apa yang Best?


Lazada Online Revolution: Apa yang Best. In case you missed it, sekarang ni Lazada sedang mengadakan jualan tahunan terbesar iaitu Online Revolution. Kebanyakkan produk yang ada di Lazada mendapat potongan harga lebih 90%! Potongan harga ini hanya boleh dinikmati bermula 11 Nov hingga 12 Dis sahaja.

Kalau anda baca entri terdahulu, saya terima sebuah kotak dari Lazada yang dinamakan Box Of Joy. Kotak itu mengandungi pelbagai jenis produk dari jenama best seller Lazada. Jenama aksesori komputer seperti Logitech hingga ke barang keperluan bayi, Momy Poko.


Dalam banyak-banyak item yang ada dalam kotak tu saya highlight tiga produk favorite.

Lazada Online Revolution: Apa yang Best?

Logitech x100 Wireless Speaker

Mood untuk dengar muzik datang tak kira masa dan tempat. Tapi untuk dapatkan bunyi kuat dan berkualiti takkan nak angkut speaker besar kat rumah tu. Sebab tu la sekarang ni dah banyak wireless speaker di pasaran dan semua orang suka peranti yang berhubung tanpa wayar.


Apa yang best tentang speaker Logitech x100 Wireless Speaker ni adalah rekaan cantik, bunyi best, dan bluetooth yang stabil. Saya bagi 4.3/5 bintang. Tak perlu ragu-ragu lagi sebab Logitech sedia terkenal dalam arena penawaran aksesori komputer. Best jugak ada speaker wireless ni, siap la kau aku pasang lagu Coldplay kuat-kuat lepas ni! 😈

Berkaitan: Daniel Wellington Original Murah di Lazada

SanDisk Dual Drive 3.0

Mesti semua pemilik smartphone ada masalah tak cukup space sebab terlalu banyak apps, lagu, video, dan selfie dalam telefon. Sayang nak delete sebab tu semua memori. Tapi kalau dan ada Dual Drive dari SanDisk ni, dah tak ada lagi masalah tak cukup space.


Dual Drive berfungsi memindahkan file dari telefon. Anda boleh simpan dalam drive tersebut atau pindah ke dalam komputer/peranti lain. Cuma cucuk pada telefon (peranti Android sahaja) kemudian transfer. Senang kan? apatah lagi jenama SanDisk memang sudah terkenal dengan produk storan tambahan. Saya bagi 5/5.

Baca: Cara Semak Huawei Original

Nescafe Rasa Pandan White Cofee

Coffee is my saviour in the morning. Tak sah kalau tak minum Nescafe. Kopi terbaru dari Nestle, Nescafe Rasa Pandan Huawei Original, ni lain macam sikit ia merupakan white coffee berperisa pandan. Apa yan membezakan kopi ni dengan kopi lain adalah aromanya yang umpph! Bau pun dah wangi dan manis.

Lagipun nescafe ni 3 in 1. Cuma bancuh dengan air panas je. Lagi best Nescafe pandan ni boleh diminum panas sejuk. Sedap!! Saya bagi 4/5


Semua produk dari jenama Logitech, Sandisk, dan Nestle tengah ada diskaun sekarang. Baik pergi usha Lazada, sebelum kempen Online Revolution tamat pada 12 Disember ini!!!

Anda boleh rujuk mana-mana banner atau link Lazada yang ada dalam blog ni dan ia terus membawa anda ke harga terbaik.

Entri sebelum ini - Sinopsis Lara Cinta Ameena

Terima kasih kerana membaca Lazada Online Revolution: Apa yang Best?

10 ulasan:

  1. lazada best sebab banyak barang dia jual. :D

    BalasPadam
  2. Lazada ni salah satau platform online yg memang senang dan cepat.

    BalasPadam
  3. wow.. hingga 90 % diskaun.. mmg tak boleh dilepaskan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yep.. banyak lagi masa utk shopping sebelum 12.12

      Padam
  4. Coffee also my saviour in the morning hihi :). . . Terbaiklah lazada

    BalasPadam
  5. Beli yang logictech x300 puas dengar. hehe. btw cantik gambar. :D

    BalasPadam
  6. melalui Lazada ni macam-macam boleh beli...memang rambang mata...haha...

    BalasPadam
  7. huhu..terbaik..jie suka pakai jemana logitech..tahan lama..

    BalasPadam
  8. wah best ni, nak tengok lah lepas ni...

    BalasPadam
  9. terbaik, penasaran jadi mau belanja di lazada juga

    BalasPadam