Selasa, 2 Januari 2018

Cuti Hujung Minggu Panjang 2018

Cuti Hujung Minggu Panjang 2018

Cuti Hujung Minggu Panjang 2018. Terdapat banyak cuti hujung minggu panjang bagi tahun 2018 kerana bersambung dengan cuti umum. Inilah waktu terbaik untuk anda merancang percutian supaya hujung minggu dapat diisi dengan aktiviti menarik bersama keluarga dan rakan.

Weekend yang panjang pastinya membuatkan anda senyum sampai ke telinga. Mana tidaknya, dah la cuti umum bersambung dengan hujung minggu. Lepas tu boleh ambil cuti tambahan.

Berkaitan: Kalendar Cuti Sekolah dan Cuti Umum 2018

Terdapat beberapa cuti hujung minggu yang panjang membabitkan cuti umum sempena sambutan Tahun Baru (January), Tahun Baru Cina (February), Hari Pekerja (Mei), Hari Raya Puasa ( Jun), Hari Kebangsaan (Ogos) dan Hari Malaysia (September).

Jadual di bawah disediakan oleh Astro Awani. Besar jugak saiznya. Anda boleh cetak dan tampal di work space masing-masing.

Cuti Hujung Minggu Panjang 2018

Cuti Hujung Minggu Panjang 2018


Entri sebelum ini - 10 Filem Terbaik 2017 Pilihan Nikkhazami Dotcom

Terima kasih kerana membaca Cuti Hujung Minggu Panjang 2018

10 ulasan:

  1. tak sabar tunggu tahun baru cina ni..hahhaha,..cuti panjang boleh jalan2..

    BalasPadam
  2. mata busyra cri tarikh lahir je. hahaha..

    BalasPadam
  3. bagi yang bekerja sanagt beruntung dapat cuti

    BalasPadam
  4. Dah boleh plan cuti sepanjang 2018 ni :)

    BalasPadam
  5. ini la yang dibelek dulu setiap tahun.. boleh plan cuti2..

    BalasPadam
  6. banyak cuti hujung minggu,banyak orang kawen dan juga banyak jalan jem sana sini..ahaha

    BalasPadam
  7. Seronoknya cuti panjang hujung minggu. Guna la masa tersebut sebaiknya :)

    BalasPadam
  8. hahaah, bijak2 siapa yg rajin wat kalendar cuti ni

    BalasPadam
  9. allhamdulillah.... smg dpt memanfaatkan cuti ini dgn baik

    BalasPadam