Ahad, 25 Mac 2018

Sinopsis Zahir Tak Terucap Tv3

Sinopsis Zahir Tak Terucap

Sinopsis Zahir Tak Terucap Tv3. Selepas Tiada Arah Jodoh Kita melabuhkan tirai, penonton Slot Akasia bakal dihidangkan dengan sebuah drama bersiri terbaharu bertajuk ZAHIR TAK TERUCAP.

Dibintangi Saharul Ridzwan dan Raysha Rizrose sebagai pelakon utama, drama ini turut dibintangi Airel Zafrel, Chacha Maembong, Farisha Irwayu, Esma Daniel, Idris Mat Diah, Rosnah Johari, dan Syafiqa Zamriez.


Drama dibawah arahan Mohd Fazli Yahya yang kini sudah boleh ditonton menerusi portal tonton.my, mengisahkan dua adik beradik yang menaruh hati pada seorang gadis.

Bersiaran sebanyak 13 episod mula bersiara di Tv3 bermula 27 Mac 2018, setiap Isnin hingga Jumaat, jam 7 malam.

Sinopsis drama Zahir Tak Terucap Tv3

Berkisarkan kehidupan dua iaitu Hisyam dan Haziq yang masing-masing menaruh hati terhadap Aisyah. Kerana terlalu mengasihi abangnya, Hisham terpaksa menjadi kambing hitam dan mengakui segala kejahatan yang dilakukan abangnya sebelum Haziq meninggal dunia.

Sinopsis Zahir Tak Terucap

Kini dia perlu mencari Aisyah, cinta pertamanya yang dirogol Haziq untuk bertanggungjawab. Namun misinya dihalang kedua-dua belah keluarga terutamanya keluarga Aisyah. Kemudian datang pula Aireen yang mempunyai niat tersendiri.

Ost/Lagu tema: Nash - Zahir Tak Terucap

Entri sebelum ini - Ulasan Filem The Shape Of Water

Terima kasih kerana membaca Sinopsis Zahir Tak Terucap Tv3

1 ulasan:

  1. pelakon yang menarik dan cantik...

    mesti best cerita nie

    BalasPadam