Jumaat, 20 Mac 2020

Pencuci Muka Terbaik Untuk Kulit Berminyak di Watsons

Pencuci Muka Terbaik Untuk Kulit Berminyak di Watsons | Memiliki kulit muka berminyak memang leceh. Baru sahaja basuh muka, terus berminyak!Mesti ramai yang mempunyai masalah kulit berminyak bukan? Sebenarnya ada penyelesaiannya. Masalah ini boleh ditangani sekiranya anda menggunakan pencuci muka yang sesuai. Banyak cleanser di drugstore yang boleh anda cuba.

Muka Berminyak membuatkan mereka hilang keyakinan diri dan malu untuk berada di khalayak ramai. Lebih-lebih lagi sekiranya berpeluh dan terdedah kepada cuaca panas. Sehingga muka tampak berkilat.

Dengan memakai produk yang mengandungi kandungan yang sesuai, ia dapat membantu mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan. 

Saya akan sarankan beberapa produk pencuci muka terbaik untuk kulit berminyak yang boleh anda dapatkan di Watsons. Saya sertakan sekali link Shopee/Lazada supaya anda boleh beli secara online pada harga lebih murah.

Pencuci Muka Terbaik Untuk Kulit Berminyak di Watsons
1. CETAPHIL Gentle Skin
Jenama yang sudah tidak perlu diperkenalkan lagi dalam arena produk penjagaan kulit. Bahkan, ramai dermatologist menyarankan penggunaan Cetaphil dek kerana kandunganya yang ringan

Tiada ulasan:

Catat Komen