Khamis, 19 Ogos 2021

Pakej Percutian Bajet Bagi Penerima Vaksin Lengkap

Berita baik buat penerima vaksin dos lengkap, KOPETRO Travel & Tours Sdn Bhd menawarkan pakej percutian bajet melalui kempen "Book Now Travel Later" buat mereka yang telah menerima 2 dos vaksin. 


"Book Now Travel Later" menawarkan penginapan 3 hari 2 malam di beberapa hotel terpilih dengan harga serendah RM95 sahaja. 

 


 

Antara hotel-hotel terpilih adalah:


  1. Berjaya Times Square
  2. The Pines Melaka 
  3. Royal Chulan KL
  4. Singgah Jertih
  5. Singgah Pengerang
  6. Golden Sand Resort Penang
  7. Grand Borneo Hotel 
  8. Felda Residence Terkam 
  9. Felda Residence Kuala Terengganu
  10. Felda Residence Sahabat
  11. Felda Residence Tanjung Leman
  12. Felda Residence Hot Springs

 

Kempen dengan tawaran harga penginapan berpatutan ini hadir tepat pada masanya. Sudah tiba masanya buat rakyat Malaysia bercuti dan melakukan aktiviti outdoor mengikutp SOP yang ditetapkan. Kita sudah terlalu lama berkurung, dan ini adalah waktu terbaik untuk bercuti bersama yang tersayang. 

 

 


 

Disamping itu, ia juga dapat membantu menjana semula sektor pelancongan yang terjejas teruk akibat pandemik. 


Untuk membuat tempahan segera bagi pakej penginapan dari KOPETRO Hotel, anda boleh layari laman web www.kopetrotravel.com.my.

 

Facebook: https://www.facebook.com/kopetrotravel 

Instagram: https://www.instagram.com/kopetrotravel


Semoga pakej percutian bajet dari KOPETRO Travel ini dapat mengembalikan semula mood percutian anda.


9 ulasan:

  1. RM 95 utk 2 H 1 M. Murahhhhhhh. Boleh le plan dan menabung segera utk booking. Harap next year kes COVID-19 susut dan kita boleh travel. Aminnnn.

    BalasPadam
  2. wah bestnya, harga pun murah. sekarang pun memang tengah gian nak travel. semoga cepatlah covid -19 beransur hilang dan boleh travel semula. :)

    BalasPadam
  3. I am thrilled to see this ya! It is time to look for something like this.. Book Now, Travel Later.. Oh yeah! So affordable ya some of the package... (Y)

    BalasPadam
  4. Wahhh syiok ni. Tak sabar nak pegi bercuti ni.murah harga pakej dia

    BalasPadam
  5. Am so so missed all my travel trios, gonna check out these packages so can resume travelling local. cheers, siennylovesdrawing

    BalasPadam
  6. wah menarik pakej percutian ni.. boleh lah pergi bercuti nanti..iena kene tunggu adek iena complete 2 dos..

    BalasPadam
  7. Murahlah kalau pakej harga dia tu.. mana nak dapatt..
    Kalau Tourism Johor misi dia sekarang, Rindu Melancong, Jom vaksin dulu hehehehe..
    Sesuai sangat laa kannn..

    BalasPadam
  8. Thanks for sharing this, i will take note on this and get the discount.

    BalasPadam
  9. Terimakasih sebab share pasal ni. berbaloi sgt ni. nanti dh boleh jenjalan nak pergi la :)

    BalasPadam