Memaparkan catatan dengan label lifestyle. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label lifestyle. Papar semua catatan

19 September 2017

Cara Hilangkan Jerawat dengan Mudah

Cara Hilangkan Jerawat dengan Mudah

Cara Hilangkan Jerawat dengan Mudah. Kulit wajah yang bersih, mulus, dan berseri sememangnya menjadi idaman kerana berketerampilan menarik membuatkan seseorang itu lebih berkeyakinan.

Namun, jika mengalami kulit bermasalah seperti dipenuhi jerawat, ia sudah pasti menghakis keyakinan diri ketika berhadapan di khalayak. Anda juga boleh hilang fokus, kualiti kerja tidak memuaskan, dan mengalami tekanan. Ini sekaligus menjejaskan kehidupan seharian.

Walaupun jerawat yang tumbuh tidak begitu kritikal, ia tetap mempengaruhi hari anda.

Baca: Aiskrim Kegemaran Anthony Bourdain yang Pasti Anda Tidak Akan Percaya

Terdapat pelbagai cara untuk mengatasi masalah jerawat. Banyak ubat-ubatan dan losyen dipasaran yang boleh merawatnya. Ada kaedah juga kaedah yang menggunakan bahan semula jadi yang memang ada di setiap isi rumah. 

Jadi dalam entri ini saya kongsikan 5 cara untuk menghilangkan jerawat dengan mudah dan cepat.

Cara Hilangkan Jerawat dengan Mudah dan Cepat


1. Ais

Ais mampu mengurangkan kemerahan dan bengka jerawat. Selain itu ia dapat mengecilkan liang pori sekaligus mengeluarkan kotoran, dan minyak yang terkumpul. 

2. Ubat gigi

Okay, ramai lagi yang masih belum tahu yang ubat gigi boleh menghilangkan jerawat. Bahan yang terkandung dalam ubat gigi seperti baking soda, hydrogen peroxide dan triclosan, boleh mengeringkan jerawat. Tapi, guna yang berwarna PUTIH sahaja. Ini kerana ubat gigi jenis jel atau berwarna selain dari putih mengandungi bahan yang boleh menyebabkan iritasi.

Saya sendiri guna cara ni and trust me, it works like magic!!!

3. Lemon

Antara cara yang untuk menghilangkan jerawat adalah menggunakan bahan yang kaya dengan Vitamin C seperti lemon. Gunakan buah lemon yang segar dan bukannya air lemon dari botol yang mengadungi bahan pengawet.

- Perah jus lemon dan celupkan kapas bersih dan tekankan pada jerawat sebelum tidur.

4. Bawang putih

Cara Hilangkan Jerawat dengan Mudah

Bawang putih bukan sahaja menambahkan menaikkan aroma makanan, tetapi membunuh vampire 😂, dan boleh merawat jerawat. Bawang putih mengandungi sulfur, antioksidan, dan antiseptik yang boleh merawat jerawat dengan cepat.

- Potong bawang putih dan sapukan pada jerawat selama 2 minit kemudian cuci dengan air suam.

Baca: Beli Kerusi Eames Lazada

5. Madu

Khasiat madu lebah untuk kesihatan sudah tidak boleh disangkal lagi. Ia disebut dalam Al-Quran dan terbukti secara saintifik. Sama seperti bawang putih, madu mengandungi antiseptik yang menhalang pertumbuhan bakteria. 

- Titiskan madu ke atas kapas bersih dan sapu pada jerawat.


6. Baking soda

Baking soda atau serbuk penaik terkenal dengan kebolehan 'membersih'. Oleh kerana ia semula jadi dan tidak mengandungi bahan kimia, baking soda adalah antara cara terbaik untuk menghilangkan jerawat.

- Campurkan 2 sudu teh baking soda dengan sedikit air dan lumurkan pada muka seperti memakai 'mask'.

Cara Hilangkan Jerawat dengan Mudah

7. Timun

Kandungan vitamin seperti Vitamin C, A, dan magnesium yang ada dalam timun sangat baik untuk kulit.

- Hiris timun segar dan tampalkan pada jerawat selama sekurang-kurangnya 20 minit, kemudian bilas.


Jangan picit jerawat!

Tumbuhnya jerawat pada wajah menimbulkan rasa kurang senang dan ini mendorong anda memicitnya. Henti picit jerawat kerana ia memberikan kesan negatif seperti luka, kudis, dan keradangan akan menjadi lebih teruk.

Walau bagaimanapun, anda boleh mengatasi jerawat timbuh dengan cepat dengan membersihkan muka setiap kali sebelum tidur. Makeup, debu, dan minyak boleh menambahkan risiko tumbuhnya jerawat.

Artikel sebelum ini - Webe Tukar kepada Unifi

Terima kasih kerana membaca Cara Hilangkan Jerawat dengan Mudah

10 September 2017

Beli Kerusi Eames di Lazada


Beli Kerusi Eames di Lazada. Let's face it, tidak semua mampu untuk memiliki perabot dari pereka antarabangsa. Jenama seperti Jacobsen, Corbusier, dan Stark (bukan Tony Stark) yang bunyinya sahaja bagaikan melodi indah. Kah!

Eames DSW Chair ni cukup popular. Anda yang gemar akan hiasan dalaman pasti cukup familiar dengan eames chair ni. Harga eames chair versi original bernilai lebih 350. Tu dalam mata wang Euro, cuba bayangkan dalam Ringgit Malaysia!



Berikutan harganya terlalu mahal apatah lagi jika ditukar ke matawang Ringgit Malaysia, maka banyaklah kilang cuba meniru perabot terkenal ini dan menjualnya menggunakan nama "replika original" dan menjualnya dengan harga rendah.

Baca: Raya Bedroom Makeover

Saya sendiri cukup-cukup minat dengan kerusi ni. Design minimalis tapi tetap mempunyai sentuhan modern. Malah, ia sesuai dipasangkan dengan meja makan atau ruang kerja. Comel! Maybe I have been watching Zoella's vlogs wayyy too much sehingga terpengaruh dengan hiasan dalaman dan lifestyle vlogger British itu.

Beli Kerusi Eames di Lazada

So I bought that chair. Tak susah pun nak cari kerusi eames di Malaysia versi replika, banyak je kat Lazada tu. Ada  macam-macam jenis, warna dan harga.



Bila saya tengok ada yang berharga bawah RM100 dan baca review dari pelanggan yang pernah membelinya, terus grab!

Saya pilih yang berharga RM89.90 (pada ketika itu) jauh lebih murah dari yang dijual oleh seller lain di Lazada. Bila lihat di bahagian review pelanggan yang pernah membeli kerusi ini, kesemuanya berpuas hati dengan produk dan servis yang diberikan.

Kerusi Eames Murah

I can't really compare this to the original Eames because I haven't seen it with my own eyes. Tapi kerusi yang saya beli ni nampak sebijik macam original. Kukuh, berkualiti dan cantik. Nak assemble pun senang, cuma pasang empat biji skru dengan pemutar yang disediakan.

Beli Kerusi Eames di Lazada
Kalau berminat nak beli, saya sediakan link kat bawah:

Kerusi Eames 
- Putih
- Hitam

Tak perlu ragu-ragu nak beli barang di Lazada, servis yang mereka berikan memang memuaskan sama ada dari segi kualiti atau penghantaran. Saya sendiri dah banyak kali beli barang dan setakat ni tak pernah ada masalah. Kalau tak pernah shopping di Lazada, saya dah tunjukkan tatacara di entri --> Cara Shopping di Lazada

Artikel sebelum ini - Fakta Menarik Filem IT 2017

Terima kasih kerana membaca Beli Kerusi Eames di Lazada

26 Ogos 2017

Antara yang Menarik di Traveloka Sempena Sukan Sea 2017


Antara yang Menarik di Traveloka Sempena Sukan Sea 2017. Jika anda seorang kaki travel atau pernah membuat tempahan online, nama Traveloka pasti tidak asing lagi. Aplikasi tempahan pelancongan domestik dan antarabangsa ini sentiasa pilihan sesiapa sahaja kerana Traveloka sentiasa memberikan tawaran hebat dan harga terbaik.

Berkaitan: Tempat Shopping dan Hotel Menarik di Kuala Lumpur

Traveloka menyediakan lebih 100,000 di seluruh dunia dan berkerjasama dengan kira-kira 70 syarikat penerbangan domestik dan antarabangsa. Ini semua untuk pelanggan mereka yang ingin travel menikmati percutian dengan harga terbaik.

Pasti ada sahaja promosi menarik di Traveloka, kalau tidak masakan Traveloka diangkat sebagai aplikasi tempahan terbaik di Asia Tenggara?

Tahun 2017 menjadi tahun gemilang buat negara kita kerana menjadi tuan rumah temasya Sukan Sea ke-29. Traveloka mengukuhkan lagi kedudukan mereka dengan menjadi Penaja Emas dan Penaja Online Travel Partner untuk Sukan Sea KL 2017 yang sedang berlangsung dengan gilang-gemilang sekarang.


Antara yang Menarik di Traveloka Sempena Sukan Sea 2017

Promosi Hello Malaysia

Traveloka bukan suka-suka je nak sponsor, tapi penajaan ini memberi manfaat kepada pelanggan mereka yang ingin melancong sempena Sukan Sea. Sebagai penaja rasmi pelancongan, Traveloka mengadakan promosi Hello Malaysia iaitu tawaran eksklusif untuk mana-mana tempahan tiket penerbangan ke destinasi dalam Malaysia dengan diskaun sehingga 40% untuk tempahan hotel dan tiket penerbangan.


Promosi hebat ini hanya berlangsung sepanjang temasya Sukan Sea bermula 7 - 31 Ogos 2017 sahaja. Kebetulan pulan Sukan Sea ni berlangsung ketika cuti sekolah dan dekat dengan hari Merdeka, jadi inilah masa terbaik untuk bercuti dan lihat tempat-tempat menarik di negara sendiri bersama keluarga atau rakan. Untuk tempahan, sila ke https://www.traveloka.com/en-my/promotion/hello-malaysia. Anda juga boleh explore aplikasi Traveloka melalui Google Play Store dan App Store.

Live Streaming Sukan Sea 2017

Sebagai salah satu penaja Sukan Sea, Traveloka turut membawakan siaran Live Streaming di mana anda dapat menyaksikan acara yang sedang berlangsung secara LIVE melalui Facebook LIVE dan Youtube LIVE di laman rasmi >> Traveloka KL 2017. Anda boleh menyaksikan Sukan Sea secara real time di mana sahaja! Lepas ni tak ada alasan lagi kalau terlepas acara kegemaran.


Saya dah cuba tonton live stream tadi. Dapat tengok detik kemenangan Shazlin Zulkifli dalam acara boling. Laju je, tak lag langsung. 

Contest

Sambil-sambil tengok sukan, anda juga berpeluang memenangi kupon Traveloka dengan menyertai contes mudah iaitu meramal pemenang emas. Instructions contest adalah seperti berikut.


- Pilih acara untuk anda meramal pemenang. Anda dibenarkan pilih satu acara setiap hari.
- Untuk sertai contest, cuma masukkan email dan negara yang diramal menang.
- Hantar dan kongsi jawapan di media sosial.
- Memandangkan acara berbeza dipertandingkan, anda boleh menyertainya setiap hari.

Hadiahnya cukup lumayan! Jika berjaya meramal dengan tepat, anda menerima RM50 dan RM100 untuk pemenang terpantas! Hadiah keseluruh berjumlah RM45,000. Dah ramai yang menang, anda mungkin pemenang seterusnya! Join di sini >> http://travelokakl2017.com.my/contest/

Booth Traveloka

Bagi yang berpeluang berkunjung ke Stadium Bukit Jalil, anda sangat bertuah. Luangkan masa anda dengan singgah ke booth istimewa Traveloka. Sebab banyak aktiviti menarik serta peraduan yang team Traveloka jalankan. Sebab hadiah keseluruhan bernilai RM200,000 hanya untuk peraduan di booth Bukit Jalil sahaja.

Rugi kalau tak singgah booth Traveloka. Siapa tahu anda tidak akan pulang dengan tangan kosong selepas penat bersorak untuk Team Malaysia?


Bukannya selalu Malaysia boleh jadi tuan rumah acara sukan terbesar di rantau Asia ni.. Lebih membanggakan apabila Malaysia kini mendahului pungutan pingat emas. Pada saat entri ini ditulis Malaysia kini selesa ditangga teratas dengan mengumpul jumlah pungutan emas paling banyak.

Jika Malaysia muncul juara keseluruhan, bukankah manis kalau dapat meraikannya pada Hari Kebangsaan nanti? Laungkan sokongan anda kepada atlet Malaysia dan ayuh Bangkit Bersama!!

Artikel sebelum ini - Aiskrim Durian di McDonalds Malaysia Bermula 24 Ogos

Terima kasih kerana membaca Antara yang Menarik di Traveloka Sempena Sukan Sea 2017

11 Ogos 2017

G-Shock Big Bang Black Koleksi Terbaru Casio




G-Shock Big Bang Black Koleksi Terbaru Casio. Siapa yang tidak kenal dengan jenama jam tangan terkemuka Casio? Jenama yang sudah berada di pasaran sejak 1974 ini sudah tidak asing lagi bagi pengguna jam tangan.

Oleh itu sempena menyambut ulang tahun siri G-Shock yang ke-34, Casio mengumumkan koleksi terbaru yang dinamakan BIG BANG BLACK  untuk siri popular itu. Koleksi terbaru ini hadir warna matte black  yang boleh didapatkan dengan 5 model berlainan.

G-Shock Big Bang Black Koleksi Terbaru Casio

Memandangkan siri G-Shock adalah antara siri jam tangan yang paling laris, Casio menampilkan 5 model baru dengan warna matte yang kini menjadi trend dan lain dari warna hitam yang pernah Casio hasilkan sebelum ini.

Namun ia bukanlah warna matte seperti yang biasa kita lihat kerana Casio menggunakan teknologi cat yang menyerap cahaya. Warna hitam matte ini diinspirasikan dari warna gelap alam semesta.

Kemasan unik

Bagi menambah kelainan dari model lain, warna menawan ini bukan hanya pada badan jam bahkan pada butang, buckle, dan skrin LCD turut diwarnakan hitam.


G-Shock Big Bang Black Koleksi Terbaru Casio


Setiap model memiliki keluli tahan karat dan ditambah dengan warna keemasan turut ditambah di bahagian buckel untuk memberikan warna kontra selain selari dengan nama Big Bang itu sendiri. Kemasan lain yang ada pada jam G-Shock kali ini adalah perkataan 'Since 1983' pada permukaan jam serta pada kotak khas untuk koleksi ini.

Peminat atau pengumpul jam tangan G-Shock pastinya teruja dengan model baru ini kerana ia mempunyai ciri lain dari yang lain.

Harga G-Shock Big Bang

Harga jam tangan ini dianggarkan bermula pada RM780. Jangan risau  Tak lama lagi mesti ada kat Lazada.
G-Shock Big Bang Black Koleksi Terbaru Casio
Apa yang membuatkan jenama Casio terus kukuh di pasaran adalah design, kualiti, dan harganya yang mampu milik. Saya sendiri memiliki jam tangan Casio jenis gold. Tahan lasak, berkualiti dan sesuai untuk pelbagai acara. Saya tinggalkan link di bawah kalau anda berminat nak beli model yang sama..

Anda boleh rujuk laman rasmi Casio untuk info lebih detail >> http://g-shock.jp/products/35th/


- Casio Women Black Dial Gold Stainless Steel Strap Watch

Artikel sebelum ini - Tips Tingkatkan Jualan di Instagram

Terima kasih kerana membaca G-Shock Big Bang Black Koleksi Terbaru Casio

30 Jun 2017

Pengalaman Beli Barang di Hermo

pengalaman beli barang di hermo

Pengalaman Beli Barang di Hermo. Perempuan mana tak exited kalau cakap pasa makeup dan skincare. Macam-macam produk dan jenama digunakan, segalanya untuk tampil cantik. 

Kita semua menngunakan produk dari jenama yang pelbagai. Kalau produk yang diimport dari luar negara seperti Amerika Syarikat, Jepun, Korea, atau Eropah memang susah nak dapat di shopping mall atau drugstore. 

Memang boleh order online, tapi kebanyakan produk luar negara ni sangat mahal dan terpaksa preorder, itu belum cerita pasal kos penghantaran lagi.

Sekarang dah tak payah pening kepala sebab kalau nak beli barang makeup dan skincare, boleh terus beli di laman Hermo! Ladies, this is where you buy your beauty products.

Hermo adalah sebuah laman e-dagang tetapi hanya memfokuskan pada produk kecantikan merangkumi kosmetik, penjagaan kulit, mandian, haruman, dan penjagaan rambut.

Pengalaman Beli Barang di Hermo

Ini bukan entri berbayar, kerana saya sendiri pernah dua kali beli barang di Hermo ni. Jadi saya nak share pengalaman beli barang di peruncit kecantikan atas talian Hermo ni memang berbaloi.


Setakat ni saya beli tiga produk dan kesemuanya sampai tepat pada masanya dan dalam keadaan baik. Dibungkus dalam kotak Hermo, setiap item siap ber-bubble wrap. Dari segi harga pulak memang murah. Saya dah semak dibeberapa e-dagang lain, ternyata Hermo paling murah.

Baca: Daniel Wellington Original Murah di Lazada

Antara produk yang saya beli di Hermo. Saya tinggalkan link di bawah mana tahu kalau korang pun nak beli jugak.. 


Beli barang di hermo

Kebetulan ketika pembelian pertama Hermo mengadakan promosi sempena ulang tahun perkhidmatan mereka yang ke-5. Jadi semua produk ada potongan harga. Dan yang paling best, dapat banyak free gift seperti goodies bag, cermin, dan beberapa skincare tester. Tester pulak bukan calang calang, saya dapat The Face Shop Chia Seed, Loreal Revitalift Laser X3 Day Cream & Pascucci Good Face Mask Snail.

BUY 2 FREE SHIPPING
Nak lagi best beli dua produk dan ke atas dapat menikmati penghantaran percuma.

Apa yang best tentang Hermo?
  • Bertapak di Malaysia
  • Produk 100 original
  • Tidak dijual oleh seller luar
  • Diuruskan sepenuhnya oleh Hermo
  • Banyak produk popular luar negara seperti Korea dan Taiwan
  • Harga berpatutan
  • Banyak pilihan produk dan jenama
Cara beli barang di Hermo

Cara shopping di Hermo ni dan sama je dengan e-dagang lain sebab websitenya mudah difahami dan mesra pelanggan sama ada melalui desktop mahupun aplikasi pada telefon pintar.

First sekali kena la daftar di www.hermo.my dulu



Senang! Memang kena sangat dengan tagline mereka iaitu "Turning beauty in a click."

Girls, tunggu apa lagi pergi shopping --> www.hermo.my

Entri sebelum ini - Fakta Menarik Spider-Man Homecoming

Terima kasih kerana membaca Pengalaman Beli Barang di Hermo

22 Jun 2017

Barang Keperluan Balik Kampung


Barang Keperluan Balik Kampung. Bila dah sampai hari-hari terakhir Ramadan, mood kerja dan study akan hilang. Sebab masing-masing asyik fikir nak raya. Bagi mereka berada diperantauan, 'balik kampung' adalah salah satu momen manis sebelum berkumpul semula dengan keluarga pada hari raya.

Saya tinggal di Kota Bharu dan beraya di Kota Bharu. So, no balik kampung for me. Tapi pengalaman balik kampung tu of course ada. Masa belajar kat Kuantan dulu, setiap kali nak balik raya, memang exited. Kalau boleh semua barang nak bawak balik. Baju raya, laptop, DSLR, dan semua gajet yang ada. Bahaya kalau ditinggalkan lama-lama kat rumah sewa.

Baca: Tempat Shopping dan Hotel Menarik di Kuala Lumpur

Keperluan balik kampung ni sebenarnya penting kerana banyak barang yang kita nak guna sama ada ketika di kampung mahupun sepanjang perjalanan pulang. Lebih-lebih lagi perjalanan balik kampung mengambil masa berjam-jam lamanya.


Lagi satu dah nama pun cuti raya, mesti cuti lebih lama dari biasa. Kalau tanya saya, barang keperluan balik kampung memang banyak. Tapi saya senaraikan yang penting atau 'wajib ada'.

Luggage 
Tak lengkap kalau travel takde beg besar. Dengan beg travel ni la kita nak angkut semua baju raya dan barang peribadi lain.


Backpack
Backpack ni pulak untuk isi  laptop dan barang berharga sebab beg ini sentiasa bersama anda walaupun di dalam pesawat. Nak lebih selamat, beli beg yang 'anti-theft' atau anti kecurian seperti XD Design Anti-Theft Bobby Backpack. Kalau nak backpack biasa, PAlight Fashion Outdoor Sport Nylon Backpacks pun dah okay.


Earphone
Travel jauh-jauh tanpa ditemani muzik memang bosan. Korang nak buat apa dalam bas/kereta/kapal terbang tu? Nak borak dengan orang sebelah? Memang tak la kan? Kalau nak dengar muzik yang berkualiti dengan bass bak DUM! DUM! DUM! saya cadangkan BOSE Sport Wireless sebab saya ada satu. Puas hati! Saya pernah tulis review, boleh rujuk ENTRI INI.



Power Bank
Semestinya anda tidak mahu kekeringan bateri sewaktu dalam perjalanan balik kampung. Penggunaan Waze, muzik, mesej, dan panggilan telefon menyebabkan bateri cepat habis. Sebab tu sekarang ni powerbank ibarat nyawa kepada smartphone. Wajib ada. Tak mahal, Pineng PN-951 10000 mAh cuma RM31.50


Kalau anda bercadang nak beli barang yang saya sebut ni, boleh rujuk link-link kat atas tu k? 

Disebabkan Lazada tengah buat sales Marhaban Ya Marhaban dan Riang Ria Raya (19 May - 30 Jun), jadi boleh la berjimat sikit sebab ada potongan harga hingga 90%! Macam biasalah, di Lazada memang murah gila. 

Entri sebelum ini - Sinopsis Abang Bomba I Love You Raya
Terima kasih kerana membaca Barang Keperluan Balik Kampung

17 Jun 2017

Shopping Raya di Lazada, Diskaun Gila Sehingga 80%


Shopping Raya di Lazada, Diskaun Gila Sehingga 80%. Guys, it's almost time for hari raya! Aidilfitri adalah hari istimewa buat umat Islam. Selepas sebulan berpuasa, kita akan meraikannya dengan menikmati pelbagai juadah, berkunjung ke rumah terbuka dan meraikannya bersama keluarga.

Selain itu everyone DESERVES TO LOOK PRETTY on hari raya.

Warna tema

I'd like to keep it simple sebab fesyen berubah mengikut peredaran zamanbegitu juga dengan style raya yang berbeza setiap tahun. Apa yang saya perhatikan untuk tahun 2017, corak ringkas dan warna pastel memang tengan 'in'. Malas nak ikut trend sebab ia mudah basi. Tapi saya betul-betul suka dengan warna nude pink. So yeah, nude pink it is.



Biarpun tona pastel ni nampak pucat, namun kesederhanaannya yang membuatkan warnama pastel ni nampak menonjol dan elegan dalam kelasnya yang tersendiri.

Aksesori raya!

Seperti yang saya sebut tadi, I would like to keep it as simple as I can. Contohnya mini kurung (my personal favorite), rantai, earings, jam tangan, wedges, dan handbag sudah memadai.


Shopping Raya di Lazada, Diskaun Gila Sehingga 80%

Shopping raya ketika berpuasa memang memenatkan. Dengan cuaca panas terik, trafik, parking, dan perlu bersesak-sesak di pasaraya boleh menimbulkan kemarahan. Untuk memudahkan kerja, kita shopping online je lah. Memandangkan Lazada tengah buat sales Raya Fashion. There are few things I'd like to buy. Mana tahu kot-kot dah takde harga murah macam ni.

Sebab Lazada menawarkan promosi Marhaban Ya Marhaban dan Riang Ria Raya (19 May - 30 Jun) diskaun sehingga 80% untuk kebanyakkan barang menerusi kempen Raya Fashion.


Saya tinggalkan link kat bawah mana tahu kot-kot anda nak beli jugak. Anda juga boleh rujuk mana-mana link yang ada dalam blog ini untuk potongan harga.

- Neng Geulis Marlina Kurung Rose Pink 
- Peep-toe Platform Wedges Shoes
- Mango Quil Pattern Bowling
- Casio watches



Ini merupakan blogger contest anjuran Lazada. Untuk berpeluang menang voucher dan wang tunai sehingga RM10,000, anda boleh sertai contest ini dengan melayari http://www.lazada.com.my/blogger-contest/.

Entri sebelum ini - Father's Day Gift Ideas 2017

Terima kasih kerana membaca Shopping Raya di Lazada, Diskaun Gila Sehingga 80%

16 Jun 2017

FATHER'S DAY GIFT IDEAS 2017


FATHER'S DAY GIFT IDEAS 2017. He is always there to lift us up and savor the sweet times, thick and thin. The only guy who would never hurt us. So the gift better be super cool. 

Father's day is around the corner and it is really tough buying that perfect appreciation for your father. because he deserves something nice after all. 

If you are planning on giving presents to your father (which you should), it's never too late to buy him presents. You can just walk into the mall or if you want to save your money, buying presents online is the right thing to do. 

Here is some father's day gift ideas from Gifts Less Ordinary

FATHER'S DAY GIFT IDEAS 2017

Your father will never lose your mobile phone again with this unique wooden phone stands, coin dish, or he can even put is car keys. 

Classic but stylish, these elegant watches are engraved on the reverse of the face, making them the perfect gift for someone special. Engrave 'from your favorite child' can definitely put a smile on his face. 


Perfect gift for someone who likes to look smart. If your father works in the office, bringing or wearing peace of love from his child at work is the best feeling.

This personalized cafetiere is sure to be a hit with all coffee connoisseurs. The cafetiere features a heat resistant borosilicate glass beaker inside a chrome-plated steel frame with a black polycarbonate handle.

There are variety of gifts to choose at Gifts Less Ordinary and enjoy free shipping! Happy father's day!

Previous article - Raya Bedroom Makover

Thank you for reading FATHER'S DAY GIFT IDEAS 2017