Selasa, 27 Mei 2014

Keychain Mockingjay dari The Sister's Project!

Hello internet! How do you like my Mockingjay keychain? Keychain ini diinspirasikan dari buku dan filem The Hunger Games. I should get over them by now but I can't. Fandom took over my brain.

Saya beli keychain The Hunger Games ni secara online dari The Sister's Project (TSP). Nampak diorang promote product di Facebook, so bila ada keychain Mockingjay tu, terus order.

Mockingjay bird, bow and arrow berharga RM19 termasuk kos penghantaran. Ok la tu.. 



Kualiti dan perkhidmatan yang baik. Memang berbaloi, sebab kalau harga original merchandise mahal, mahu cecah RM40 di ebay.my. Harga yang quite ridiculous untuk keychain. 

Kalau nak keychain, bracelet atau rantai custom made yang cantik dan murah bolehlah usha Facebook @ Instagram The Sister's Project! Okbai!


Previous entry: Nicholas Hoult Favorited My Tweet!

7 ulasan:

  1. wah ni yang i pun nak usha ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyak lagi yang lawa2 kat page diorang.. :)

      Padam
  2. kalau keychain macam ni memang simpan. Takde nak pasang kat beg. haha, takut putus.

    BalasPadam
  3. nice keychain... take a sneak peak my blog k :)
    im selling cloth :) thnx u :)

    BalasPadam
  4. Nampak menarik jugak keychain ni ye. Besi eh?

    BalasPadam
  5. cantik lah... memang sesuai simpan buat koleksi

    BalasPadam