Rabu, 14 Ogos 2013

Menang Contest SEO Melayu Boleh


Hello internet! Contest SEO Melayu Boleh sudah berakhir dan nama pemenang telah pun diumumkan.

Alhamdulillah saya merupakan salah seorang dari pemenang! Hehe.. Tu pun dapat tahu dari blogger Penaberkala.

Dapat tempat kelima tu dah kira okay la kan? Saya join contest ni bukan kerana hadiah, tapi nak uji kemampuan diri dan blog melalui contest SEO selepas gagal dalam contest iPhone 5 Gadget Impian. LOL! Ini merupakan kali pertama saya menang contest SEO. 

Typo dimaafkan... Haha!

Tahniah buat semua pemenang. Terima kasih kepada penganjur, BeritaKaki dan para penaja yang berkerjasama menjayakan contest Melayu Boleh tempoh hari.  Semoga maju jaya dan dimurahkan rezeki hendaknya...

So far banyak rezeki masuk since Ramadan. Alhamdulillah!

Selamat Hari Raya!! 



Hello internet! Contest SEO Melayu Boleh sudah berakhir dan nama pemenang telah pun diumumkan.

Alhamdulillah saya merupakan salah seorang dari pemenang! Hehe.. Tu pun dapat tahu dari blogger Penaberkala.

Dapat tempat kelima tu dah kira okay la kan? Saya join contest ni bukan kerana hadiah, tapi nak uji kemampuan diri dan blog melalui contest SEO selepas gagal dalam contest iPhone 5 Gadget Impian. LOL! Ini merupakan kali pertama saya menang contest SEO. 

Typo dimaafkan... Haha!

Tahniah buat semua pemenang. Terima kasih kepada penganjur, BeritaKaki dan para penaja yang berkerjasama menjayakan contest Melayu Boleh tempoh hari.  Semoga maju jaya dan dimurahkan rezeki hendaknya...

So far banyak rezeki masuk since Ramadan. Alhamdulillah!

Selamat Hari Raya!! 


12 ulasan:

  1. Tahniah bro...pasti ada ong ni ...sampai dpt tempat ke 5 di contest Melayu Boleh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq! alhamdulillah.. Slow2 belajar SEO.. ehehe!

      Padam
  2. Tahniah khazami... tumpang bangga sekaki... hehe... :D

    BalasPadam
  3. tahniah sekali lagi..
    keep it up the good work

    jap nk tanya, Nik Khazami bin ke binti?
    konpius tengok komen ber"bro-bro", tapi gsmbar sebaliknya, hak3

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah! dah biasa kena macam tu.. BINTI. haha!

      Padam
    2. hahaha, den pun kena jugak time buat entri pemenang MR2 dulu
      lepas dah tau terus edit,lol


      Padam