Isnin, 8 September 2014

Menang Cabaran Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta


Masih ingat dengan entry Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta yang saya published pada 31 Ogos lalu? Mungkin tak, sebab siapa je yang baca blog ni. Tapi entri tersebut merupakan cabaran yang dianjurkan blog Denaihati bersempena Hari Kemerdekaan ke-57.

Menurut Denaihati (DH), lebih 20 blogger yang join cabaran kali ni. Pada saya 20 orang adalah satu jumlah yang kecil jika nak dibandingkan dengan cabaran yang pernah DH anjurkan sebelum ni. Mungkin sebab masa untuk submit entri singkat, maklumlah 31 Ogos kan cuti, jadi ramai yang ambil kesempatan untuk berehat. Atau mungkin terlepas pandang yang entry tersebut bakal memberi ganjaran sebanyak RM100.

Tapi alhamdulillah saya antara pemenang yang dapat RM100. Memang tak sangka sebab ramai jugak blogger otai yang join dan entry mereka memang hebat. Dan saya juga menang Cabaran Duit Raya 2014 DH untuk kategori Review Entri Terbaik DH baru baru ini yang juga menawarkan hadiah RM100 :) Terima kasih DH!!!!



Tahniah kepada semua pemenang! 

p/s: Masih lagi menunggu peringkat kedua contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Masih ingat dengan entry Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta yang saya published pada 31 Ogos lalu? Mungkin tak, sebab siapa je yang baca blog ni. Tapi entri tersebut merupakan cabaran yang dianjurkan blog Denaihati bersempena Hari Kemerdekaan ke-57.

Menurut Denaihati (DH), lebih 20 blogger yang join cabaran kali ni. Pada saya 20 orang adalah satu jumlah yang kecil jika nak dibandingkan dengan cabaran yang pernah DH anjurkan sebelum ni. Mungkin sebab masa untuk submit entri singkat, maklumlah 31 Ogos kan cuti, jadi ramai yang ambil kesempatan untuk berehat. Atau mungkin terlepas pandang yang entry tersebut bakal memberi ganjaran sebanyak RM100.

Tapi alhamdulillah saya antara pemenang yang dapat RM100. Memang tak sangka sebab ramai jugak blogger otai yang join dan entry mereka memang hebat. Dan saya juga menang Cabaran Duit Raya 2014 DH untuk kategori Review Entri Terbaik DH baru baru ini yang juga menawarkan hadiah RM100 :) Terima kasih DH!!!!



Tahniah kepada semua pemenang! 

p/s: Masih lagi menunggu peringkat kedua contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

10 ulasan:

  1. Congrats nik! Wa, double erk.
    PG jarang masuk blog DH sebenarnya, kalau tahu, sure PG join segmen review tu :D
    Yey! Kita tunggu next segmen iPhone tu k ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya sentiasa jugak masuk blog DH.. tapi selalunya jadi silent reader.. hehe!

      Padam
  2. tahniah sebab menang. hoho

    BalasPadam
  3. Tahniah sebab menang, saya terlewat hantar. Mula2 dpt, lps tu ditarik balik. Katanya hantar penyertaan lewat. Rugi betul....

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe, lepas ni bayak lagi contest/cabaran dari DH.. iPhone 5s gajet impian setiap blogger pun belum ke peringkat kedua lagi

      Padam
  4. artikel yang menarik sekali, terima kasih sudah berbagi

    BalasPadam
  5. Tahniah... tak dinafikan kamu antara pelajar yg hebat menulis ketika belajar dulu... sekarang penulisan kamu juga semakin baik dan berkembang... proud of u...:)

    BalasPadam
  6. Tahniah sebab memang .. leh la belanja .. hehehe

    BalasPadam