20 Mac 2017

Lazada Surprise Box 2017


Lazada Surprise Box 2017. Dah banyak kali cerita pasal Lazada dalam blog ni. And I am not going to stop talking about it... EVER! Tahun lepas Lazada pernah hantar Box Of Joy yang mengandungi 10 best selling products.

Tahun ni mereka menghantar kotak besar yang dipanggil "Surprise Box" sempena ulang tahun Lazada yang ke-5! Fuh dah lima tahun Lazada bertapak, masih lagi menjadi e-dagang pilihan rakyat Malaysia!

Baca: Belajar Buat Blog

Apa yang menarik, ini merupakan harjadi Lazada dan mereka yang sepatutnya menerima hadiah. Tapi Lazada yang beri hadiah kepada bloggers terpilih dan menawarkan jualan hebat sempena hari jadinya! Sweet!

lazada surprise box

Promosi 5th Birthday Surprise pada 22-24 Mac 2017

They are going even bigger this time! Box Of Joy bernilai RM300, Surprise Box sekurang-kurangnya bernilai RM400 yang mengandungi beberapa produk best selling dan jenama terpilih yang menawarkan diskaun hebat sempena promosi 5th Birthday Surprise yang berlangsung pada 22 - 24 Mac 2017!

Ok jom tengok apa yang ada dalam Suprise Box kali ni...

Lazada Surprise Box 2017



1. Harman Kardon Onyx Mini Portable Bluetooth Speaker.
2. BOSE SoundSport wireless headphones
3. Aula Official F2012 Mechanical Gaming Keyboard
4. Hush Puppies Men's Wallet
5. A6 Size Notebook Bottle

Thanks Lazada, love you! 


Kesemua jenama yang ada dalam kotak tu tengah sales hingga 24 Mac. Jangan risau sebab bukan produk itu sahaja sebab banyak lagi jenama akan mendapat potongan harga sempena birthday Lazada. Nak tengok produk apa boleh check kat sini >> http://www.lazada.com.my/birthday-sale/


Berkaitan: Cara Shopping di Lazada

Be sure to check out my upcoming post to see my in depth details sebab saya akan review beberapa produk yang ada dalam surprise box tu!

Entei sebelum ini - Lazada Birthday Blogger Contest

Terima kasih kerana membaca  Lazada Surprise Box 2017

10 ulasan:

  1. berbaloi baloi semua yang anda dapat. :)

    BalasPadam
  2. bestnya dapat, camne nak dapat tu. saya tak dpt pun. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun tak pasti cemane lazada pilih kak.. hehe!

      Padam
  3. bestnya ada sale...berbaloi-baloi

    BalasPadam
  4. Wow.. Wow..Wow ..
    Syok nya dapat hadiah.. Item semua tu mmg terbaik .. Untung nya :-)

    BalasPadam
  5. Bestnya dapat surprise box! Tak semua dapat tau ho3

    BalasPadam
  6. Fuh..macam-macam ada dalam Suprise Box tu

    BalasPadam